Menü

ODO BIOLÓGIAI SZAGSEMLEGESÍTŐ UTÁNTÖLTŐ 500 ML

Csatolt dokumentumok

Ár:
6.200 Ft (4.882 Ft + ÁFA)
Biológiai szaglekötő szer, mely gyorsan és hatékonyan szünteti meg a kellemetlen szagokat. 
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Biológiai szaglekötő szer, mely gyorsan és hatékonyan szünteti meg a kellemetlen szagokat. Speciális mikrobiológiai adalékokat tartalmaz, melyek összekapcsolódnak a szagokat okozó molekulákkal, majd azokat szén-dioxiddá és vízzé bontják le. Különösen gyors és tartós hatású, nagy hatékonyságú készítmény. A szagokat nem elnyomja, hanem megszünteti. 

Alkalmazható ipari létesítmények, lakó- és közösségi terek, egészségügyi intézmények, nyilvános helyiségek, WC-k, szeméttárolók, dohos, vizes helyiségek, pincék, gépkocsik, tömegközlekedési eszközök utasterének szagtalanítására. Padlófoltok, szennyeződések eltávolítására is alkalmas. Nagyobb helyiségekben padlótisztításhoz, felmosáshoz is használható.

Nem használható élelmiszerek közelében, hűtőszekrények, kamrák szagtalanítására!

ODO párologtatóval történő használat során 2-3 naponta javasolt frissíteni, utántölteni.

Felhasználás: Kézi permetszóróval permetezze a helyiség légterébe, vagy a kellemetlen szag forrására és ismételje meg a kezelést naponta vagy annak megszűnéséig. Permetezés helyett, vagy mellett, használhatja az ODO párologtatót is. Biztonságos kezelés, tárolás: Gyermekektől tartsa távol. Kerülje a közvetlen belélegzést, lenyelést és szembe kerülést. Tárolja eredeti csomagolásában, kerülve az extrém hőmérsékleteket.

A termék szórófej nélkül kapható. Amennyiben szórófejet szeretne vásárolni, ezt kérjük jelölje a megrendelésnél a megjegyzés rovatban. Ára + 200 Ft. 

Az utántöltőt a párologtató edény nélkül szállítjuk, ami külön megvásárolható (ld. kiegészítő termék)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés